2013.09.01.
08:23

Írta: szinhazjunkie

Törölte a Vígszínház Alföldi Mephistóját

Eszenyi Enikő korábbi bejelentése szerint, a Nemzeti Színház utolsó, zajos sikerű bemutatóját, a Mephisto-t, a Vígszínház játssza tovább az idei évadban. A bemutatók között szerepelt, bérletelőadás volt, azonban az előadás szombat reggelre eltűnt a Vígszínház honlapjáról...

meph.jpg

Hogy ennek a döntésnek köze van-e ahhoz, hogy Eszenyi Enikő vetélytársa a Vígszínház igazgatói székfoglaló harcában Balázs Péter, akiről tudvalevő, hogy a mostani rezsim támogatója, csak találgatás, bár más racionális magyarázat alig ha jöhet szóba.  A közvélemény máris hangot adott felháborodásának különböző fórumokon. Gyávának tartják Eszenyi döntését, aki Alföldit nem csak, mint kollégáját, de nagyon jó barátját is cserben hagyta. Háború van kérem szépen! Így adja vérét egy mai igazgató színházáért. A legszomorúbb ebben, hogy ennek a harcnak már megint mi, a nézők vagyunk a legnagyobb vesztesei.

A szakmai sajtó a Víg nyilatkozatára vár, ahogyan mi is...

Hát így...

 

képforrás: Nemzeti Színház

Szólj hozzá!

Címkék: Színház Hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmszinhazmuzsika.blog.hu/api/trackback/id/tr265486873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása