2013.02.20.
07:00

Írta: szinhazjunkie

Briós - Hírek reggelihez

SZÍNHÁZ

Irodalmi borkóstoló-sorozatot indít a budapesti Katona József Színház; az első alkalommal, ma este Bächer Ivánnal és írásaival, Fullajtár Andrea és Elek Ferenc színművészekkel, valamint a badacsonyi Laposa Pincészet boraival találkozhatnak a vendégek.

polgár csaba.jpgA generációváltás a téma az Örkény Színház Széljegyzet című beszélgetéssorozatának következő állomásán: a szombati program vendége Vekerdy Tamás pszichológus, Závada Péter költő és Polgár Csaba (a képen) színész-rendező. 

FILM

Tíz országból 20 film és a magyar származású francia rendező, Olivier Assayas retrospektív vetítéssorozata szerepel más programok mellett a Frankofón Filmnapokon, amelyet március 1. és 9. között rendeznek a fővárosi Uránia Nemzeti Filmszínházban. A vetített alkotások közül számos magyarországi premier, több filmet vidéki városokban is bemutatnak.

MUZSIKA

 A 2002-ben létrehozott Chateauroux-i Lisztománia Fesztivál kitalálója, a 2011-es francia Liszt-év eseményeinek művészeti vezetője, Jean-Yves Clément könyvét mutatják be ma este a szerző jelenlétében Budapesten, a Régi Zeneakadémián.

(MTI)

  

 

Szólj hozzá!

Címkék: Színház Film Hírek Muzsika

A bejegyzés trackback címe:

https://filmszinhazmuzsika.blog.hu/api/trackback/id/tr215093150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása