2013.11.04.
09:43

Írta: szinhazjunkie

SZELEKTOR - Heti Ajánló

SZÍNHÁZ

Igenis, miniszterelnök úr!

igenis_elozetes_vagott.jpg

gazdasági és kormányzati válság tetőpontján az angol miniszterelnök azzal szembesül, hogy egy keleti ország külügyminisztere erkölcsileg megkérdőjelezhető és hatalmas diplomáciai botránnyal veszélyeztető, ám gordiuszi megoldást kínál Európa problémáira. Milyen áldozatot lehet hozni a 21. században a politika és közgazdaság oltárán? Mi történik, ha a kormány unortodox megoldásokhoz folyamodik? Antony Jay és Jonathan Lynn - a nyolcvanas években készült tévésorozatuk alapján írt - 2010-ben bemutatott politikai komédiája a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést. A téma aktuális, a szereplőgárda pazar! Reméljük, az előadás is az lesz...

A bemutató a Budapest, Átrium Film-Színházban lesz 2013. november 5-én, kedden kedden!

FILM

Holnap, vagyis kedden kezdődik és egészen vasárnapig tart az Olasz Filmhét a Puskinban. Fesztivál díjas játék-, rövid- és animációs film csemegéket láthattok! Ha unod a multiplexet! ;)

MUZSIKA

Bruno Mars csütörtökön Budapesten koncertezik.  Nincsen olyan zenei díj jelenleg a könnyűzenei piacon, amit ne söpört volna be. A New York Times szerint: "ő az egyik legsokoldalúbb és legjobb popelőadó, akinek könnyed és soulos hangja van, amit nagyszerűen tud variálni akár több zenei stílusban is." Alant az egyik kedvenc muzsikánk az úriembertől. Ettől a nótától még ezen a szar őszi hétfő reggelen is kisüt a nap minden multi irodájában!

Szólj hozzá!

Címkék: Szelektor (Heti Ajánló)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmszinhazmuzsika.blog.hu/api/trackback/id/tr355613797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása